Macsa id SPA2 C

  лазерни системи

  Image

  Лазерна система Macsa id SPA2 C e идеалното решение за маркиране на картон, стъкло, керамика, PET и PVC при производството на бързооборотни стоки.

   

  CO2 лазерите са идеални за интегриране във високоскоростни производствени линии за маркиране на пакетирани стоки, като куттии, бутилки и блистери . Те осигуряват надеждно висококачествено перманентно маркиране при всякакви производствени среди. Предлага се в различни корпуси, постигащи различно ниво на защита от околната среда (IP).

   

  Image
  Image
  Image

  SPA2 C 10W, 30W и 40W CO2 лазерни ситеми са изключително подходящи за маркиране на пакетирани продукти, включително етикети, кутии бутилки и блистерни опаковки. Стандартното им приложение е за маркиране на хартия, стълко, керамика, материали с покритие, PET и PVC.
  – За маркиране на различните специфични материали се предлагат лазерни системи с различна дължина на вълната - 10.6µm, 10.2µm и 9.3µm.

  Image
  Image
  • Индустриалният компютър с двупроцесорна технология - DUO dual processor - Ви позволява висококачествено маркирането на променливи данни, дори при много висока скорост на производствената линия.
  • 10.1" екранен контролер с операционна система Marca Touch OS - лесен за работа и с включени онлайн помощни видео клипове
  • За да покрие изискванията на различните производствени условия, в зависимост от състоянието и изискванията на околната производствена среда, лазерите на Macsa id се предлага в различни корпуси, постигащи различно ниво на защита, включително за прашна среда (IP54) и влажна среда (IP65).

  Software & Control

  Лазерните системи на Macsa id iD могат да работят като самостоятелна станция, така че системата може да бъде в състояние на печат веднага след като е стартирана. Но понякога се налага включването на външни устройства - за създаване на нови съобщения или коригиране на вече съществуващи такива, или просто да наблюдаваме и/или контролираме лазерните системи.

  За комунукация с лазерните системи на Macsa id iD са възможни следните опции:

  • Marca PC Software - контролна програма за инсталиране на компютър
  • Външен контролен екран - Touch Screen
  • Комуникация по Ethernet или USB
  Image

  Touch Screen

  Външния контролен екран e с интегрирана операционна система MarcaTouch OS. С него можете да създавате и редактирате съобщения, както и да конфигурирате и контролирате лазерната система. Контролният екран е перфетното решение за контрол на лазерна система, директно на продуктовата линия. Контролният екране стандартно е в корпус със защита от околната среда IP54 (SE), но се предлага и в корпус IP65 - защитен от проникване на вода при измиване с водна струя.

  Image

  Marca PC Software

  контролна програма за инсталиране.

  С програма Marca можете да правите всичко - да създавате и редактирате съобщения, да използвате файлове от база данни, да вкарвате изображения, да правите и възстановявате резервни копия на настройките на лазерната система и др.
  Marca PC Software е с най-големи възможности за контрол, поради което се препоръчва за всички потребители, желаещи да имат пълен контрол върху лазерната система.

  Image

  Ethernet или USB

  Всички лазерни системи на Macsa id iD могат да бъдат контролирани посредством протокол TCP/IP по мрежов кабел /Ethernet.

  Много команди могат да бъдат изпращани по TCP/IP - Започни печат/ Start Printing, Изпрати състоянието на лазера/Get Status, изпращане на съобщение за печат и т.н.

  Поддръжка на протоколи Profinet и OPC UA са също така възможни, като опция.

  КОНТАКТИ

  СЕНО-София ООД

  гр.Габрово
  ул. Илиевска 9А 
  телефон: 066/ 80 00 71 
  факс: 066/ 80 00 72 
  e-mail: office@senosofia.com
  www.senosofia.com
  www.industrialprinting.bg

  © 2024 SenoSofia OOD. All Rights Reserved.