Файбър лазер Macsa id SPA2 F P

  Image

  Основното приложение на пулсовият файбър лазер на Macsa id SPA2 F P e за маркиране на алуминивеи кенчета при високоскоростни линии за производство на бира или безалкохолни продукти.

  Високата мощност на лазерният лъч при пулсовите файбър лазери Macsa id SPA2 F P Ви позволява маркиране на продукти движещи се по най-бързите продуктови линии - до 172 000 маркировки/час.

   

   

   

  Принтиращата глава тип XQS Ви на лазер Macsa id SPA2 F P осигурява маркиране на контрастни, четими кодове, дори и върху заоблени повърхности.

  Индустриалният компютър с двупроцесорна технология DUO dual processor, интегриран в лазер Macsa id SPA2 F P, осигурява висококачествено маркиране на променливи данни, дори при много висока скорост на производствената линия.

  10.1" екранен контролер с операционна система Marca Touch OS е удобен и лесен за работа, с меню и на български език.

  Image
  Image

  За да покрие изискванията на различните производствени условия, в зависимост от състоянието и изискванията на околната производствена среда, лазерите на Macsa id се предлага в различни корпуси, постигащи различно ниво на защита, включително за работа в прашна среда (IP54) или влажна среда (IP65).

  Software & Control

  Лазерните системи на Macsa id iD могат да работят като самостоятелна станция, така че системата може да бъде в състояние на печат веднага след като е стартирана. Но понякога се налага включването на външни устройства - за създаване на нови съобщения или коригиране на вече съществуващи такива, или просто да наблюдаваме и/или контролираме лазерните системи.

  За комунукация с лазерните системи на Macsa id iD са възможни следните опции:

  • Marca PC Software - контролна програма за инсталиране на компютър
  • Външен контролен екран - Touch Screen
  • Комуникация по Ethernet или USB
  Image

  Touch Screen

  Външния контролен екран e с интегрирана операционна система MarcaTouch OS. С него можете да създавате и редактирате съобщения, както и да конфигурирате и контролирате лазерната система. Контролният екран е перфетното решение за контрол на лазерна система, директно на продуктовата линия. Контролният екране стандартно е в корпус със защита от околната среда IP54 (SE), но се предлага и в корпус IP65 - защитен от проникване на вода при измиване с водна струя.

  Image

  Marca PC Software

  контролна програма за инсталиране.

  С програма Marca можете да правите всичко - да създавате и редактирате съобщения, да използвате файлове от база данни, да вкарвате изображения, да правите и възстановявате резервни копия на настройките на лазерната система и др.
  Marca PC Software е с най-големи възможности за контрол, поради което се препоръчва за всички потребители, желаещи да имат пълен контрол върху лазерната система.

  Image

  Ethernet или USB

  Всички лазерни системи на Macsa id iD могат да бъдат контролирани посредством протокол TCP/IP по мрежов кабел /Ethernet.

  Много команди могат да бъдат изпращани по TCP/IP - Започни печат/ Start Printing, Изпрати състоянието на лазера/Get Status, изпращане на съобщение за печат и т.н.

  Поддръжка на протоколи Profinet и OPC UA са също така възможни, като опция.

  КОНТАКТИ

  СЕНО-София ООД

  гр.Габрово
  ул. Илиевска 9А 
  телефон: 066/ 80 00 71 
  факс: 066/ 80 00 72 
  e-mail: office@senosofia.com
  www.senosofia.com
  www.industrialprinting.bg

  © 2024 SenoSofia OOD. All Rights Reserved.