ARCA ETICHETTE S.p.A

  ЛАЗЕРНИ МАРКИРАЩИ СИСТЕМИ

  CO2 LASER MARKER


  CO2 лазерите са ефективно решение, подходящо за маркиране на органични материали, полимери, смола, стъкло, керамика. Този лазер може да се използва и за маркиране върху етикети, проектирани със специални материали или обработени със специални фоточувствителни бои

  Терминът LASER е акроним на "светлинно разпространение на стимулирано радиационно лъчени", т.е. лазерът изпуска тънък, добре насочен, кохерентен сноп светлина с постоянна дължина на вълната (еднакъв цвят), постоянна фаза и голяма мощност. При CO2 Лазерите, средата в която се извършва усилването на светлината е газ CO2.


  laserco2.jpg
  Технологията за лазерно маркиране е вид "безконтактен печат" и предлага редица неоспорими предимства в сравнение с алтернативните методи.
  Лазерните са най-модерните система за маркиране и кодиране, а липсата на консумативи и износващи се части ги прави инвестиция с лесно измерима възвращаемост.

  ПРИМЕРИ

  Image
  Image
  Image
  Image
  Image
  Image
  Image
  Image
  Arca предлага и голяма гама аксесоари, защити, системи за изсмукване на дима, които позволяват пълноценно използване на лазерните технологии.
  Лазерните маркиращи устройства на Arca се отличават със здрава конструкция и безопасна работа.
  В корпус от неръждаема стомана, налични и във версията IP65, тези лазерни маркиращи устройства са много здрави, изградени от висок клас компоненти, без компромиси в качеството: използват се най-добрите лазерни източници и фокусни лещи от водещи световни производители, предлагащи най-добра производителност и продължителност на живота.
  Лазерната маркировка е неизтриваема - маркираното остава завинаги!
  Не изискват никакви консумативи (като мастило или термотрансферна лента).
  Високо качество на печат, което остава константно и не се променя с времето
  Висока продуктивност – лазерите могат да работят без прекъсване 24/7, без нижда от спиране за смяна на консумативи или ежедневна поддръжка.
  Минимални разходи за поддръжка, поради липсата на каквито и да е движещи се части или износващи се компоненти
  Eco-friendly : лазерите не генерират остатъчен продукт
  Абсолютна чистота: светлината е чиста!
  Image
  Image

  Ергономично позиционираният контролен блок с главен превключвател и светодиод за състояние може да се монтира в хоризонтално или вертикално положение, благодарение на подреждането на опорите за по-лесно интегриране в производствената линия.

  Включването на машината става посредством главен ключ, като се изисква нулиране при всяко стартиране. Веригата за безопасност включва двуканален Pilz модул с функция за нулиране. Индустриалният мултифункционален конектор (I/O) позволява оптимално управление на всички състояния и аларми на машината.
  © 2022 SenoSofia OOD. All Rights Reserved.