ARCA ETICHETTE S.p.A

  ЛАЗЕРНИ МАРКИРАЩИ СИСТЕМИ

  Laser Fiber  Фаибър Лазерите са ефективно решение, подходящо за маркиране на метали, полимери (без РЕТ), керамикa.

  fiber.jpg

  Терминът LASER е акроним на "светлинно разпространение на стимулирано радиационно лъчени", т.е. лазерът изпуска тънък, добре насочен, кохерентен сноп светлина с постоянна дължина на вълната (еднакъв цвят), постоянна фаза и голяма мощност. При Файбър Лазерите, средата в която лъчът се усилва е оптично влакно.

  ПРИМЕРИ

  Image
  Image
  Image
  Image
  Image
  Image
  Image
  Image

  Технологията за лазерно маркиране е вид "безконтактен печат" и предлага редица неоспорими предимства в сравнение с алтернативните методи. 

  Лазерните са най-модерните система за маркиране и кодиране, а липсата на консумативи и износващи се части ги прави инвестиция с лесно измерима възвращаемост.
  Лазерната маркировка е неизтриваема - маркираното остава завинаги!
  Не изискват никакви консумативи (като мастило или термотрансферна лента).
  Високо качество на печат, което остава константно и не се променя с времето
  Висока продуктивност – лазерите могат да работят без прекъсване 24/7, без нижда от спиране за смяна на консумативи или ежедневна поддръжка.
  Минимални разходи за поддръжка, поради липсата на каквито и да е движещи се части или износващи се компоненти
  Eco-friendly : лазерите не генерират остатъчен продукт
  Абсолютна чистота: светлината е чиста!
  Image
  Image

  Ергономично позиционираният контролен блок с главен превключвател и светодиод за състояние може да се монтира в хоризонтално или вертикално положение, благодарение на подреждането на опорите за по-лесно интегриране в производствената линия.

  Включването на машината става посредством главен ключ, като се изисква нулиране при всяко стартиране. Веригата за безопасност включва двуканален Pilz модул с функция за нулиране. Индустриалният мултифункционален конектор (I/O) позволява оптимално управление на всички състояния и аларми на машината.
  © 2022 SenoSofia OOD. All Rights Reserved.