СЕНО-София ООД - официално представителство на KBA-metronic, Германия

  Доставка, поддръжка и сервиз на системи за кодиране, маркиране и принтиране на продукти във всички индустрии

  МАСТИЛЕНОСТРУЙНИ ПРИНТЕРИ

  Подходящи за маркиране на продукти с дата и час, партиден и сериен номер, баркод, QR и DataMatrix

  Slide background

  ИНДУСТРИАЛНИ ПРИНТЕРИ

  Мастиленоструйни | Термотрансферни | Горещ печат | Станции за печат

  СТАНЦИЯ ЗА ПЕЧАТ

  Система за маркиране извън производствената линия на блистери, пликове, писма, таблетки

  ARCA - ЕТИКЕТНИ АПЛИКАТОРИ

  Машини и системи за автоматично прилагане на етикети върху продукти

  Лазерни маркиращи системи

  Перманентна маркировка без разходи за консумативи.

  ИНДУСТРИАЛНИ ПРИНТЕРИ

  Индустриални принтери - системи за кодиране, маркиране и принтиране на продукти във всички индустрии: хранително-вкусова, бутилираща, кабелна, фармацефтична, козметична, автомобилна, пакетажна и др. С тях можете да отпечатате баркодове, QR кодове, DataMatrix кодове, дата и час на производство, срок на годност, продуктов и сериен номер и др., върху всякакви материали и повърхности: хартия, пластмаса, стъкло, метал, фолио, гума и т.н.

  МАСТИЛЕНО СТРУЙНИ
  Подходящи за маркиране на продукти с дата и час, партиден и сериен номер, посредством впръскване на мастилени капки върху продукт движещ се по транспортна линия.
  МАСТИЛЕНО СТРУЙНИпринтери
  UBS МАСТИЛЕНО СТРУЙНИ
  Принтери с висока резолюция (кашонни принтери) подходящи за печат върху вторични и третични опаковки, термални мастилено струйни принтери, софтуер, Print&Apply системи.
  UBS МАСТИЛЕНО СТРУЙНИпринтери
  СТАНЦИЯ ЗА
  СТАНЦИЯ ЗАпечат
   С ГОРЕЩ ПЕЧАТ
  Подходящи за печат на статична информация върху плоски повърхности (етикети, фолиа), посредством клише и термотрансферна лента.
  С ГОРЕЩ ПЕЧАТпринтери
  ТЕРМОТРАНСЕФЕРНИ
  Подходящи за печат на променлива информация върху плоски повърхности (етикети, фолиа), посредством термотрансферна лента.
  ТЕРМОТРАНСЕФЕРНИ принтери
  ЛАЗЕРНИ МАРКИРАЩИ
  ЛАЗЕРНИ МАРКИРАЩИ системи
  АКСЕСОАРИ
  АКСЕСОАРИза принтери

  ЕТИКЕТНИ АПЛИКАТОРИ

  Етикетни апликатори - машини и системи за автоматично прилагане на самозалепващи се етикети върху продукти. Информацията на етикетите може да е напечатана върху етикетите при производството им или да се отпечатва точно преди прилагането им върху продукта.

  Image
  ЕТИКЕТНИ АПЛИКАТОРИ
  Подходящи за печат на статична информация върху плоски повърхности (етикети, фолиа), посредством клише и термотрансферна лента.
  ЕТИКЕТНИ АПЛИКАТОРИ
  ПРИНТ АПЛИКАТОРИ
  Подходящи за печат на статична информация върху плоски повърхности (етикети, фолиа), посредством клише и термотрансферна лента.
  ПРИНТ АПЛИКАТОРИ

  УСЛУГИ

  СЕРВИЗ

  Сено София Ви предлага професионални решения за маркиране и етикиране на всякаква продукция. Нашите усилия са насочени към предлагането на машини с най-висок клас на точност и продуктивност.

   

  ИНДУСТРИАЛНИ ПРИНТЕРИ ПОД НАЕМ

  СЕНО-София ООД, предлага гъвкави решения за отдаване под наем на висококачествена кодираща и маркираща техника. Наемането на индустриален принтер може да помогне на Вашата компания да се справи с временни или краткосрочни потребности на Вашето производство.

  ОФИЦИАЛЕН ДИСТРИБУТОР НА

  Image

  Koenig and Bauer Coding  Gmbh немски производител на висококачествени системи за кодиране, маркиране и принтиране на продукти във всички индустрии: хранително-вкусова, бутилираща, кабелна, фармацефтична, козметична, автомобилна, пакетажна и др. . С тях можете да отпечатате баркодове, QR кодове, DataMatrix кодове, дата и час на производство, срок на годност, продуктов и сериен номер и др., върху всякакви материали и повърхности: хартия, пластмаса, стъкло, метал, фолио, гума и т.н. 

  Image

  ARCA ETICHETTE S.p.A e италиански производител, лидер в производството на етикетни апликатори, принт-апликатори, лазерни индустриални принтери. Фирмата произвежда и пълни системи за етикетиране, съгласно производствените условия, специфични за конкретният клиент. Те могат да включват системи за визуален контрол и отстраняване на грешно етикетирани/маркирани продукти, система от два апликатора за нон-стоп продукция и др.

  Image

  United Barcode System S.L. е испански производител на принтери с висока резолюция (кашонни принтери) подходящи за печат върху вторични и третични опаковки, термални мастилено струйни принтери, софтуер, Print&Apply системи. Предлагаме и принтери с UV LED лампа, работещи със специално мастило, служещи за маркиране на продукти с непорести повърхности (кутии за вино, фолиа и др.).

  КОНТАКТИ

  СЕНО-София ООД

  гр.Габрово
  ул. Илиевска 9А 
  телефон: 066/ 80 00 71 
  факс: 066/ 80 00 72 
  e-mail: office@senosofia.com
  www.senosofia.com
  www.industrialprinting.bg

  © 2024 SenoSofia OOD. All Rights Reserved.