United Barcode Systems

  мастилено струйни принтери

  МАСТИЛЕНО СТРУЙНИ ПРИНТЕРИ UBS

  TJX SERIES

  • Мастило съхнещо на UV светлина
  • Пиезоелектрична принтираща глава 4то поколение
  • Модулен дизайн позволяващ променяне на височината на принтера
  • Слаба периодична сервизна поддръжка
  • 5.7” цветен екран с графичен интерфейс
  • 50м/мин макс. скорост на печат
  • 180х360dpi макс. резолюция
  • 72мм макс. височиа на печат
  • Подходящ за порести и непорести повърхности
  tjx_generico_cabecera1.png

  Оптимизираният дизайн на печатащата глава, позволява бързо и лесно интегриране на принтерите от TJX Серия във всяка продуктова линия.
  Благодарение на уникалната си система за защита на мастилената глава/касета, принтерът на United Barcode Systems TJX Series може да бъде адаптиран дори и в най-сложните продуктови линии и да принтира върху продукта.
  Подобреният електрически структурен дизайн, позволява създаването и коригирането на статични и динамични съобщения, както и тяхното принтиране, да стават в реално време и при много високи скорости и производителности.
  Контролният блок на TJX Series е лесен за употреба със своят графичен интерфейс, показващ състояние /status/, име на съобщението, количество, ниво на мастилото в касетата. Принтерите TJX Series могат да бъдат свързани към компютър, таблет, телефон посредством ETHERNET, USB, BLUETOOTH, I/O
  United Barcode Systems разработва технологични мастила за печат върху всякакви порести и не-порести повърхнсти, като стъкло, пластмаси, хартия, картон, дърво, метал, лакирани повърхности и др.
  Разработени за използване предимно в Хранително-Вкусовата, Фармацевтичната, Козметичната и Автомобилната индустрии, мастилата минават през стриктен вътрешен контрол и времето на живот на всяка касета се проследява от производителя.
  Софтуера UBS Designer е с лесен за употреба дисплей (WYSIWYG). С него можете само с няколко клика да създавате съобщения за печат с различни опции, като текстове, изображения, лога и др.

  Image
  Image
  Image
  Image

  Информация

  за продукта 

  Изтегли

  КОНТАКТИ

  СЕНО-София ООД

  гр.Габрово
  ул. Илиевска 9А 
  телефон: 066/ 80 00 71 
  факс: 066/ 80 00 72 
  e-mail: office@senosofia.com
  www.senosofia.com
  www.industrialprinting.bg

  © 2024 SenoSofia OOD. All Rights Reserved.